Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

Uradne ure: ponedeljek-petek, od 9:00-15:00 ure, po predhodnem dogovoru

 

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Zaposlitveni sejem Jesenice - 3.2.2017

2. februar 2017 do NaN.  

Ali si predstavljate, da bi dobili službo in prenosnik v enem dnevu!?
To se vam lahko zgodi v petek, 3. 2. 2017, med 13. in 16. uro v Kolpernu na Jesenicah, kjer bo potekal Zaposlitveni sejem.
Vsi učenci višjih razredov osnovnih šol, dijaki, študenti in iskalci zaposlitve ste vabljeni, da se nam pridružite in izveste ogromno novih informacij o vaših možnostih za nadaljnje izobraževanje in zaposlitev.

 

V Banketni dvorani se bo predstavilo 9 jeseniških podjetij (Sumida, KOV, Nirosteel, Hidria, TPJ, Damatech, Splošna bolnišnica Jesenice, SIJ Acroni in SIJ Elektrode), ki v prihodnjih letih pričakujejo potrebo po novih kadrih. Na stojnicah vam bo dana priložnost za pogovor o njihovih željah in pričakovanjih, poleg tega pa vam bodo postavili različne izzive, ki jih boste morali rešiti, da bi sodelovali v nagradni igri, ki vam lahko prinese prenosni ali tablični računalnik. Možnost samozaposlovanja bo predstavljena na stojnici Plavž Coworking-a in Razvojne agencije Zgornje Gorenjske. Mladinski Center Jesenice in Ljudska univerza Jesenice vas bosta informirala o njihovih programih, prek katerih lahko mladi pridobijo kompetence, ki jih danes zaposlovalci cenijo. Nabor ostalih zaposlitvenih priložnosti bo na voljo na stojnici Zavoda RS za zaposlovanje.

 

V Kongresni dvorani boste lahko bodoči študenti izvedeli več o fakultetah in študijskih smereh. Informacije, nasvete in predloge bodo z vami v sproščenem pogovoru delili študenti sami. Osnovnošolci boste lahko možnosti za nadaljnje šolanje na Gimnazija Jesenice ali Srednji šoli Jesenice spoznavali na njihovih stojnicah. Možnosti za bolj kakovostno preživljanje prostega časa vam bodo predstavili na stojnicah KJŠ (Klub jeseniških študentov) in Mladinski SVET Jesenice.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Dogodek organizirajo: Mladinski svet Jesenice, RAGOR in Plavž Coworking

Dogodek je sofinanciran s strani Občine Jesenice v okviru "Javnega razpisa za mladinske projekte za leto 2017".

« nazaj na seznam