Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

Uradne ure: ponedeljek-petek, od 9:00-15:00 ure, po predhodnem dogovoru

 

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

SGZ Celovec in Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

18. januar 2018 do NaN.  

V četrtek, 11. 1. 2018, je v Celovcu potekalo srečanje dveh čezmejnih predstavnikov podpornega podjetniškega okolja. Hkrati pa je potekala na isti dan tudi predstavitev zakonskih novosti za opravljanje čezmejnih storitev, ki ga je organizirala WKO (Gospodarska zbornica Koroške v Avstriji) v sodelovanju s podjetjem in davčno svetovalno službo DDr.Jakelitsch & Mag. Picej Steuerberatungsgesellschaft m.b.H.

 

V okviru srečanja je generalni sekretar Slovenske gospodarska zveze v Celovcu g. Andrej Hren predstavil aktivnosti in dolgoletno delovanje zveze na področju združevanja slovenskih gospodarstvenikov in gospodarskih strokovnjakov ter modele podpiranja gospodarstva na Južnem Koroškem. S slovenske strani pa je aktivnosti podpornega okolja za podjetništvo na Gorenjskem predstavila vodja projektov na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske ga. Eldina Čosatović. Beseda je tekla predvsem o možnostih za skupno sodelovanje in prizadevanja ene in druge organizacije v smeri konkurenčnejšega poslovnega okolja. Dogovorili smo se za pripravo in podpis pogodbe o sodelovanju obeh organizacij in aktivnostih, ki bi jih lahko dodatno ponudili podjetnikom na eni in drugi strani meje.

 

Po zaključenem srečanju, smo se udeležili še seminarja, ki je potekal v sklopu Gospodarske zbornice Celovec in tako pridobili še nekaj dodatnih informacij, ki so pomembne za Slovenske podjetnike, ki izvajajo čezmejne storitve v Avstriji.

 

 

 

« nazaj na seznam