Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

Uradne ure: ponedeljek-petek, od 9:00-15:00 ure, po predhodnem dogovoru

 

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Digitalni marketing

29. junij 2018 do NaN.  

V sredo, dne 27.6.2018 in v četrtek dne 28.6.2018 je Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sklopu projekta »SPOT svetovanje Gorenjska« organizirala brezplačno dvodnevno usposabljanje na temo »DIGITALNI MARKETING«.

Na usposabljanju smo se spoznali s pojmom digitalni marketing, ki je eden najvažnejših faktorjev uspeha vsakega podjetja. Prednosti digitalnega marketinga izkoriščajo danes v skoraj vseh podjetjih, ne glede na njihovo velikost ali lokacijo.

Danes ni več vprašanje digitalni marketing ja ali ne, temveč predstavlja NUJNO sredstvo, ki ga vsako podjetje potrebuje za svoje poslovanje. Investicija v digitalni marketing je definitivno  NAJBOLJŠA investicija, saj predstavlja kanal, ki lahko pri promociji pomaga slehernemu podjetju, da napreduje in uspe. Facebook, ki velja za enega izmed najbolj poznanih socialnih omrežij, se lahko pohvali s kar 2 milijardi aktivnih uporabnikov vsak mesec. In to je eden izmed glavnih razlogov, zaradi katerih bi Facebook moral postati eden izmed ključnih orožij oglaševanja v tvojem podjetju. Facebook ti omogoča možnost komuniciranja s potencialnimi kupci, pacienti, uporabniki storitev, ki jih ponujaš. Hkrati lahko z vsemi njimi vzpostaviš tudi tisto pomembno raven zaupanja, ki bo pomagala pri nadaljnjem sodelovanju. Bistvo je, da so objave informativne in tvojim sledilcem omogočajo, da izvedo kaj več o tvoji ponujeni storitvi. Ker pa pridobivanje všečkov, komentarjev in predvsem delitev tvojih objav ni tako enostavna zadeva, je bilo na usposabljanju predstavljeno nekaj enostavnih trikov, kako lahko vse to izboljšaš.

 

Članek pripravila:

Hermina Biščević, dipl.upr.org.

Spot svetovanje Gorenjska

« nazaj na seznam