Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

Uradne ure: ponedeljek-petek, od 9:00-15:00 ure, po predhodnem dogovoru

 

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Vzpostavitev RAZSTAVNEGA PROSTORA GORENJSKEGA PODJETNIŠTVA

5. december 2018 do NaN.  

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske je bila skupaj s partnerji BSC Kranj, Razvojna agencija SORA in GZS (Območna enota Kranj) uspešna na razpisu za vzpostavitev in delovanje Slovenskih poslovnih točk – SPOT svetovanje Gorenjska. V okviru SPOT točke referenti nudijo brezplačno svetovanje potencialnim in obstoječim podjetnikom, registracijo podjetij in organizirajo številne informativne in izobraževalne dogodke.

 

Ena od nalog SPOT točk je vzpostavitev in delovanje Razstavnega prostora gorenjskega podjetništva. Vzpostavitev in otvoritev razstavnega prostora je bila 22. novembra 2018 na sedežu SPOT svetovanje Gorenjska, Župančičeva 22, Kranj.

 

Razstavni prostor je razdeljen na dva dela: v prvem, stalni razstavi so podjetja, z več kot 10 letno tradicijo, ki razvijajo in proizvajajo izdelke v Sloveniji, drugi del pa je namenjen začasni razstavi, kjer bodo za obdobje 3 mesecev izpostavljene posamezne branže oz. podjetniki iz določenega območja.

 

Cilj je predstaviti zanimivo in interaktivno razstavo uspehov gorenjskega podjetništva, za kar je dobrodošla tudi pomoč podjetij iz Gorenjske.

 

Podjetja iz Zgornje Gorenjske, ki sodelujejo na razstavi so: SIJ Acroni d.o.o., Damatech d.o.o., Niro Steel d.o.o., Senčila Bled d.o.o., Žito d.o.o., Albatross Fly d.o.o. in ženske podjetnice Coaching in svetovanje za senzitivne, Manca Klinar, s.p.; LA CUISINE DE ALMA, gostinstvo in kulinarično svetovanje, Alma Rekić, s.p.; Zvok tišine, izobraževanje in druge dejavnosti, Mina Kunstelj, s.p.

 

Še nekaj utrinkov iz otvoritve razstavnega prostora gorenjskega podjetništva.....

« nazaj na seznam