Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Kako pridobiti nalepko GREEN&SAFE in SAFE TRAVELS?

1. april 2021 do NaN.  

 

 

SPOT SVETOVANJE GORENJSKA VAS OBVEŠČA:

 

 

Kako ponudniki turističnih storitev lahko pridobijo nalepke odgovornih potovalnih standardov?


GREEN&SAFE in SAFE TRAVELS

 

Spoštovani predstavniki turističnih destinacij in ponudniki turističnih storitev,

 

pred nam so novi izzivi v turizmu, ki jih prinašajo spremenjene potovalne navade potrošnikov. Z oblikovanjem vsebinsko komunikacijske platforme GREEN&SAFE v mesecu maju 2020, smo se hitro odzvali na spremenjene trende v turizmu in med prvimi državami na svetu dobili potrditev, da so zastavljene smernice odgovornega, varnega in trajnostnega turizma, skladne z usmeritvami Svetovnega potovalnega in turističnega sveta (WTTC).

 

Zdaj je čas. Da nadaljujemo po začrtani poti odgovornosti in trajnosti, z namenom večanja zaupanja naših gostov.    

 

Vse turistične destinacije in ponudnike turističnih storitev, ki skrbno upoštevate priporočila in ukrepe Nacionalnega Inštituta za javno zdravje (NIJZ) ter sledite trajnostnim in odgovornim priporočilom komunikacijske platforme GREEN&SAFE, vabimo, da svoja prizadevanja nadgradite z registracijo na poslovnih straneh Slovenia.info Registracija Green & Safe | I feel Slovenia


Na osnovi registracije vam bomo po pošti poslali novo nalepko odgovornih potovalnih standardov, ki združuje znak GREEN&SAFE in globalni znak World Travel &Tourism Council SAFE TRAVELS. Pozivamo vas, da nalepko odgovornih potovalnih standardov umestite na vidno mesto vaših nastanitvenih objektov, turistično informacijskih centrov, kulturnih ustanov, gostinskih obratov, zdravilišč, wellness centrov, turističnih agencij, prevoznih sredstvih za prevoz potnikov...

 

Poleg tega vam bo omogočen tudi dostop do komunikacijskih orodij in znaka ter priporočil uporabe GREEN&SAFE. Umestite znak odgovornih potovalnih standardov na svoje spletne strani in druga digitalna orodja.

 

Registracijo uporabe lahko izvedete na spletnem mestu www.slovenia.info/standardi , kjer vam je na voljo tudi priročnik Odgovorni potovalni standardi, s številnimi informacijami o trajnostnih poslovnih priložnostih, priporočilih komuniciranja in zadnjimi zdravstvenimi priporočili NIJZ.

Z novo nalepko in ostalimi komunikacijskimi orodji GREEN&SAFE obveščajmo goste, da je Slovenija trajnostna in odgovorna država.

Za več informacij preko e-naslova produkcija@slovenia.info.

 

 

Projekt SPOT je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

« nazaj na seznam