Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Javno povabilo za sodelovanje podjetij pri projektu »Slovenija na EXPO 2020 Dubaj« - Pobude podjetij za druge oblike poslovnega sodelovanja 1.10.2021 – 31.3.2022

17. junij 2021 do NaN.  

 

 

Razpisnik: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija

 

Cilj javnega povabila: Z javnim povabilom želi naročnik pridobiti podjetja s področja različnih gospodarskih dejavnosti za celovito predstavitev Slovenije na svetovni razstavi, ki bo prvič v zgodovini organizirana v eni od arabskih držav, Združenih arabskih emiratih, središču in stičišču poslovne in kulturne dejavnosti v tistem delu sveta, kjer ima v mestu Dubaj svojo podružnico več kot 70% največjih svetovnih podjetij. To poleg splošne in turistične predstavitve Slovenije predstavlja izredno priložnost za učinkovito gospodarsko promocijo slovenskih podjetij ter sklepanje novih poslovnih vezi in partnerstev.

 

Z namenom kar najboljše predstavitve na največjem svetovnem dogodku leta 2021 in 2022, smo pripravili 2 vrsti celovitih Promocijskih paketov za podjetja:

  • a) PODJETNIŠKI PAKET - paket, namenjen podjetjem, ki bodo na Expu 2020 s svojimi produkti in storitvami naslavljala končne kupce in razstavljala v Showroomu. Časovni okvir prisotnosti na svetovni razstavi za Podjetniški paket je en teden, vrednost paketa je 5.000 EUR brez DDV.
  • b) POSLOVNI PAKET - paket, namenjen podjetjem ki bodo na Expu 2020 s svojimi produkti in storitvami naslavljala druge poslovne subjekte z namenom širitve poslovanja. Časovni okvir prisotnosti na svetovni razstavi za Poslovni paket je en teden, paket je ponudbeno bogatejši kot Podjetniški paket, vrednost paketa je 10.000 EUR brez DDV.

Celotna vsebina posameznega promocijskega paketa za podjetja z vsemi možnostmi predstavitve in z ostalimi storitvami je predstavljena na spletnem naslovu: https://expo2020slovenia.si/sodeluj, v Prilogi

1 - Promocijski paketi za podjetja.

 

Podjetjem predlagamo, da se pozanimajo o možnostih pridobitve naslednjih vavčerjev za pokritje dela stroškov:

  • a) Vavčer za nastop na mednarodnih forumih v tujini, ki je dostopen na spletnem naslovu: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=79 in omogoča mikro, malim in srednje velikim podjetjem, da pridobijo sofinancirane upravičene stroške v višini največ 60%. Minimalna višina subvencije je 300 EUR, maksimalna pa 3.000 EUR, višina sredstev, ki so na razpolago, je 500.000 EUR.
  • b) Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, ki je dostopen na spletnem naslovu: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=80 in omogoča mikro, malim in srednje velikim podjetjem, da pridobijo sofinancirane upravičene stroške v višini največ 60%. Minimalna višina subvencije je 300 EUR, maksimalna pa 5.000 EUR, višina sredstev, ki so na razpolago, je 800.000 EUR.

 

Rok: Naročnik bo interes za sodelovanje podjetij sprejemal do zapolnitve predstavitvenih kapacitet, kar bo omogočilo ustrezno in učinkovito izdelavo promocijskih orodij in organizacijo predstavitve potencialnih sodelujočih podjetij.

 

Prijava za podjetja je mogoča preko uradne spletne strani Slovenia@EXPO2020, preko spletne prijavnice, ki je dostopna na https://expo2020slovenia.si/sodeluj. Obvezna je prijava preko spletne prijavnice, ostali načini prijave ne bodo na voljo.

Z izbranimi podjetji bo sklenjena pogodba.

 

Dodatne informacije: Celovita predstavitev nastopa Slovenije na EXPO 2020, s podrobnim opisom kaj Slovenija s samo predstavitvijo na svetovni razstavi želi doseči in s predstavitvijo krovnih tematik na slovenskem paviljonu ter s predstavitvijo izgleda slovenskega paviljona, je dostopna na uradni spletni strani Slovenia@EXPO2020: https://expo2020slovenia.si/.

 

Kontaktna oseba za usklajevanje s podjetji, ki želijo sodelovati pri projektu »Slovenija na EXPO 2020 Dubaj« je:

 

Celovitejše informacije o sami svetovni razstavi EXPO 2020 Dubaj so na voljo na uradni spletni strani organizatorja: www.expo2020dubai.com.

 

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.

 

 

Projekt SPOT Svetovanje Gorenjska je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

« nazaj na seznam