Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT Svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

Od 25.10.2021 do 29.10.2021 Ragor Spot točka ne deluje

za termin pokličite T: 04 77 77 252, sedež SPOT Svetovanje Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske 

Spletna stran: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Spodbujanje podjetništva med mladimi na delavnici PODJETNIK? ZAKAJ PA NE

22. september 2021 do NaN.  

Spot Svetovanje Gorenjska vas obvešča:

 

Časi, ko si se po zaključku šolanja zaposlil in v službi ostal do upokojitve, so za večino nove generacije mladih ljudi mimo. Številni med njimi vse pogosteje izberejo pot v podjetništvo.


Pot v podjetništvo je lažja, če so mladi nanjo pripravljeni, če poznajo podporne inštitucije in njihove aktivnosti. Zato smo ob uspešnem sodelovanju z SŠJ, danes izvedli delavnico PODJETNIK? ZAKAJ PA NE.

 

Dijakom 3. letnika strojne usmeritve smo predstavili brezplačne aktivnosti, ki jih izvajamo v sklopu projekta SPOT SVETOVANJE GORENJSKA. Mladi, ki pridejo na našo SPOT točko registrirati podjetje, najprej vprašajo ali država nudi subvencijo ali druge spodbude ob samozaposlitvi. Zato smo dijakom na delavnici predstavili tudi podporne podjetniško okolje in finančne pomoči države in občin za spodbujanje podjetništva. Z dijaki smo se pogovarjali zakaj postati podjetnik, kaj mlade motivira, da se odločijo za podjetništvo, spoznali pozitivne in negativne lastnosti podjetništva, debatirali o nasvetih velikih podjetnikov in njihovih uspešnih podjetniških zgodbah.

 

Z ravnateljico Srednje šole Jesenice ga. Moniko Lotrič in pomočnico ravnateljice ga. Petro Naglič, smo se dogovorili za nadaljnje sodelovanje pri spodbujanju podjetništva med mladimi. Mogoče se po zaključenem šolanju nekdo izmed dijakov odloči za podjetništvo in takrat jim bomo z veseljem pomagali.

 

Hermina Biščević

SPOT Svetovanje Gorenjska

 

Projekt SPOT Svetovanje Gorenjska je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

« nazaj na seznam