Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

Uradne ure: ponedeljek-petek, od 9:00-15:00 ure, po predhodnem dogovoru

 

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

JAVNI NATEČAJ ZA IZBIRO IMENA HRANILNICE SEMEN

15. februar 2017 do NaN.  

V Čebelarskem centru v Lescah bo letos začela delovati hranilnica semen avtohtonih kulturnih rastlin. Da so semena naša dragocena dediščina, ki smo jo za preživetje naše in prihodnjih generacij dolžni ohraniti, so spoznali tudi župani vseh sedmih občin Gornje Gorenjske, ki so projekt podprli.

Na vas se obračamo s prošnjo, da ga na poseben način podprete tudi vi. Iščemo namreč najbolj izvirno ime, ki ga bo nosila hranilnica semen. Ker bodo semena v prihodnosti postala novodobno zlato, bomo tri najbolj izvirna imena nagradili z zlatimi dukati.

 

Predloge lahko pošljete najkasneje do torka 21. 02. 2017, na naslov RAGOR (mag. Stevo Ščavničar), Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice. Predloge lahko pošljete tudi po elektronski pošti na naslov stevo.scavnicar@ragor.si do 23:59 ure, v zadevo napišite NATEČAJ – HRANILNICA SEMEN.

 

Več o natečaju, si lahko preberete spodaj.JAVNI NATEČAJ ZA IZBIRO IMENA HRANILNICE SEMEN


Razvojna agencija Zgornje Gorenjske (RAGOR) in Ekosemena, Inštitut za ekološke raziskave in trajnostni razvoj, objavljata javni natečaj za izbiro imena hranilnice semen. Namen natečaja je izbrati ime, ki bo predstavljalo Hranilnico ekološko pridelanih semen kulturnih rastlin Zgornje Gorenjske. Z imenom želimo vzpostaviti lastno identiteto in prepoznavnost projekta, ki ga podpirajo vsi župani Zgornje Gorenjske: Ciril Globočnik iz občine Radovljica, Janez Fajfar iz občine Bled, Peter Torkar iz občine Gorje, Franc Kramar iz občine Bohinj, Leopold Pogačar iz občine Žirovnica, Tomaž Tom Mencinger iz občine Jesenice, Janez Hrovat iz občine Kranjska Gora.


Izbirni postopek:

O izbiri treh najboljših imen bo odločala strokovna komisija članov hranilnice semen pri Razvojni Agenciji Gorenjske, končno odločitev pa bodo imeli župani, ki bodo izmed treh imen, izbrali najboljše.

O izbiri bomo avtorje obvestili najkasneje do 7. marca 2017. Rezultati bodo objavljeni na spletni strani http://www.ragor.si/.


Nagrada:

Nagrada za tri izbrana imena bo zlati dukat v vrednosti 130 evrov, ki jih bo podarila družba MORO. Dohodnino bo nagrajencem plačala družba Moro.


Pogoji za prijavo:

Na natečaj se lahko prijavijo fizične osebe s stalnim prebivališčem v eni izmed omenjenih občin.


Rok za oddajo:

Predloge pošljite na naslov RAGOR (mag. Stevo Ščavničar), Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice najkasneje do 21. 02. 2017. Lahko jih pošljete tudi po elektronski pošti na naslov stevo.scavnicar@ragor.si do 23:59 ure, v zadevo napišite NATEČAJ – HRANILNICA SEMEN.

Poleg predloga napišite še svoje ime in priimek, naslov in kraj, telefon in naslov elektronske pošte.

« nazaj na seznam