Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

KUHAM DOMAče v občini Radovljica

18. september 2020 do NaN.  

DELAVNICE »KUHAM DOMAče« tudi v letošnji jeseni


Namen delavnic je izmenjava kuharskih znanj, praks in izkušenj o jedeh, ki se jih je nekoč pripravljalo in uživalo na podeželju. V letošnjem letu bomo ta znanja širili v sodelovanju z Društvom žensk z Dežele občine Radovljica. Pripravljamo pet delavnic. Prva bo v nedeljo,  27. 9. 2020 na Ekološki kmetiji Porta na Ovsišah pri Podnartu. Ob dnevu odprtih vrat kmetije bo potekala tudi kuharska delavnica, kjer se bo pripravljal ješprenj in pekel kruh.

V obdobju oktober - december se bodo nato zvrstile še štiri delavnice. Hrana je bila vedno tesno povezana s kmečkim vsakdanom, posebno mesto pa ji je pripadalo tudi v prazničnem letu. Tej vlogi prehrane bosta namenjeni zadnji dve delavnici v mesecu decembru. V začetku meseca se bodo pripravljale koline, niz delavnic pa se bo pred božičem sklenil in okronal s potico.

Več informacij bo pred vsako delavnico dostopnih preko e-naslova ambroz.cerne@ragor.si, telefona 04 581 34 15 ter na Facebook profilu Razvojne agencije Zgornje Gorenjske. Zaradi  prilagajanja trenutnim zdravstvenim razmeram bo število udeležencev omejeno. Prijave so obvezne. Udeležba na delavnicah je v celoti brezplačna.  

 

« nazaj na seznam