Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Projekt SMER TNP umeščen med 30+ DOBRIH PRAKS na področju blaženja podnebnih sprememb in prilagajanja nanje na Biosfernem območju Julijskih Alp

10. november 2020 do NaN.  

 

Javni zavod Triglavski narodni park je v okviru enega svojih projektov pripravil zbirko dobrih praks blaženja podnebnih sprememb in prilagajanja nanje na prostoru Triglavskega narodnega parka in Biosfernega območja Julijske Alpe. Zbirko si lahko ogledate na povezavi https://bit.ly/2Igm75g.

 

Med prepoznane dobre prakse je bil umeščen tudi naš skupni projekt  SMER TNP - Usmerjanje obiska v Triglavskem narodnem parku, ki ga izvajamo sklopu programa CLLD.

 

Zapisali so: »Poznavanje obiska, tako števila kot tudi kam, kdaj in zakaj obiskovalci zahajajo v park, je ključnega pomena za sedanje in prihodnje upravljanje območja Triglavskega narodnega parka, pri čemer je najbolj pomembno ohranjanje ugodnega stanja naravne in kulturne dediščine območja ter zagotavljanje ugodnih življenjskih razmer lokalnim skupnostim, ki so v parku. Števci se nahajajo na najbolj obremenjenih delih parka.«

 

 

Aktivnosti v sklopu projekta SMER TNP  so delno sofinancirane s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020, pristop CLLD.

 

« nazaj na seznam