Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

CSR in CLASS: osrednji dogodek v Sloveniji - Multiplikacija

9. maj 2019 do NaN.  

Projekt CSR in CLASS s tematiko družbeno odgovornega podjetništva, ki na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske poteka v okviru EU programa Erasmus+, je v zaključni, a za slovenske partnerje zelo pomembni fazi.

V naslednjem tednu bodo naši gostje avstrijski dijaki in projektni partnerji iz Avstrije in iz Italije. Kot pomembno aktivnost izpostavljamo obiske pri različnih podjetjih in podjetnikih, ki bodo gostom odprli svoja vrata, jim predstavili svoje dejavnosti in s tem pokazali v kakšnih smereh v Sloveniji razvijamo družbeno odgovorno podjetništvo in trajnostni razvoj. Med temi navajamo predvsem podjetje Plastkom d.o.o., ki je bilo tudi partner v projektu, The Garden Village Bled, Športni center Španov vrh d.o.o., Čebelarstvo Ambrožič in Soline pridelava soli d.o.o.

Osrednji dogodek v tem tednu bo okrogla miza oz. razprava na temo družbene odgovornosti v podjetništvu s prisotnimi partnerji iz tujine in povabljenimi gosti iz različnih javnih in zasebnih sfer (politiki, šolniki, javni uslužbenci, podjetniki, predstavniki večjih podjetij v regiji, novinarji …). Razprava bo potekala kot t.i. Multiplikacija, v torek 14.5. 2019 ob 11. uri v prostorih partnerske šole v projektu - EGSŠ Radovljica.

Vabljeni!

 

« nazaj na seznam