Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Konferenca na temo Internacionalizacija malih in srednje velikih podjetij

11. januar 2013 do NaN.  

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske dne 22.1.2013 v sklopu čezmejnega projekta (SI-AT) z nazivom REGIOLAB organizira konferenco za prenos znanj z naslovom Internacionalizacija srednjih in malih podjetij.

 

Spremembe v gospodarstvih, zaostrena konkurenca, nasičenost domačega trga, potrebe po širitvi, novih izzivih in zagotavljanju rasti so samo nekateri izmed razlogov, zaradi katerih morajo mala in srednje velika podjetja intenzivno razmišljati tudi o možnosti delovanja zunaj meja svoje države.

 

Projekt internacionalizacije podjetja pa je dolgoročno strateško naravnan projekt, ki s seboj prinaša tveganje in stroške, kar direktno vpliva tudi na poslovne rezultate matičnega podjetja. Projekti vezani na mednarodno poslovanje morajo zato temeljiti na premišljenem in kvalitetno načrtovanem planu. Vse to zahteva zahtevno vodenje, upravljanje in nadzor, za kar je potrebno veliko vložkov, strokovnega ter zlasti specifičnega znanja.

 

V sklopu delavnice Internacionalizacija srednjih in malih podjetij bomo posebno pozornost namenili predstavitvi dobrih praks s področja internacionalizacije, predstavitvi možnosti vstopov malih in srednjih podjetij na različne trge ter preveritvi posameznih poslovnih idej glede širitve poslovanja zunaj meja svoje države.

 

Delavnica Internacionalizacija srednjih in malih podjetij je primerna za vse podjetnike, ki razmišljajo o širitvi svojega poslovanja na tuje trge, kot tudi tiste, ki so projekt internacionalizacije že izpeljali in bi svoje izkušnje želeli deliti z ostalimi.

 

Več podrobnosti si lahko ogledate v programu. Prijave sprejemamo do 15.1.2013 na naslov dina@ragor.si in jasmina.cer@ragor.si

 

Vabljeni, da se nam pridružite.

« nazaj na seznam