Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

Politika varstva osebnih podatkov


Politika zasebnosti - prejemanje e-obvestil s strani Razvojne agencije Zgornje Gorenjske

S prijavo na prejemanje brezplačnih e-obvestil, kot npr. bilten „Moj spletni priročnik“ in bilten „Europe Direct Gorenjska“ omogočite Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske (RAGOR), Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice, da zbira in obdeluje posredovane podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava podatkov:

S prijavo na prejemanje brezplačnih e-obvestil soglašate, da Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske (RAGOR) zbira in obdeluje vaše podatke (e-pošta, občina, naziv podjetja ali ime in priimek fizične osebe), ki ste nam jih posredovali ob prijavi.

Podatek e-pošta potrebujemo za elektronsko pošiljanje brezplačnih e-obvestil. S podatkoma naziv podjetja ali ime in priimek fizične osebe in občina pa kategorizamo naročnike, saj so informacije včasih relevantne samo za podjetja ali fizične osebe točno določene občine.

Namen zbiranja:

RAGOR bo vaše navedene osebne podatke obdeloval z namenom obveščanja preko elektronske pošte o aktualnih razpisih, aktualnih dogodkih, novicah in anketah. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Pravna podlaga:

Podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Uporaba podatkov:

Podatke uporabljamo izključno za pošiljanje brezplačnih e-biltenov.

Hranjenje podatkov:

Podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na prejemanje brezplačnih e-obvestil hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje podatkov:

Vaše podatke uporabljamo izključno za pošiljanje brezplačnih e-obvestil in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.ragor.si .Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani delno okrnjena. Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani.

 

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.  Obveščamo vas, da imate tudi pravico do pritožbe pri nadzornem organu.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov ali po pošti.

Naši kontaktni podatki

Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske (RAGOR)

Spodnji Plavž 24e

4270 Jesenice

T: 04/581-34-00

E: gdpr@ragor.si