Vizitka podjetja

RAGOR - Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spodnji Plavž 24e, 4270 Jesenice

Tel: 04 / 581 34 00
Fax: 04 / 581 34 11
E- pošta:
info@ragor.si 

 

SPOT svetovanje Gorenjska

URADNE URE - VSI TERMINI PO PREDHODNEM DOGOVORU

 Ponedeljek, torek, sreda in petek: 8.00 – 14.00

Sreda, na sedežu SPOT Gorenjska, Zupančičeva 22, 4000 Kranj: 14.00 - 17:00

Četrtek: ni uradnih ur

FB: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Spletna stra
n: www.ragor.si

Bilten Moj spletni priročnik

S klikom na povezavo se lahko prijavite na brezplačen bilten -Moj spletni priročnik.


Prijava

SPOT svetovanje Gorenjska na Paradi učenja

9. september 2020 do NaN.  

Članek / Promocija storitev SPOT regije:

 

SPOT SVETOVANJE GORENJSKA je danes na Paradi učenja na Jesenicah.

 

SPOT svetovanje Gorenjska se že tretje leto vključuje v Teden vseživljenjskega učenja (TVU), ki ga organizira Ljudska univerza Jesenice. Gre za niz aktivnosti namenjenih promociji izobraževanja in učenja v Sloveniji. Cilj ni le znanje, temveč pridobitev lastnosti, da bi lahko uspešno živeli in delali, kot posamezniki in v skupnosti.

 

V današnjih turbulentnih in kriznih časih varna služba enostavno ne obstaja več, prav tako pa je vse manj kariernih priložnosti in možnosti za zaposlitev. Tudi iz teh razlogov več ljudi razmišlja o podjetništvu - in prav je tako. Ustanovitev svojega lastnega podjetja je zagotovo ena izmed izjemno pozitivnih priložnosti za vsakega posameznika. Najbolj smiselno je, da pred ustanovitvijo svojega lastnega podjetja najprej postanemo podjetni. Razmislimo, kaj obvladamo, kje so tiste priložnosti, ki jih trenutno vidimo, in skušamo narediti kakšen posel ali izpeljati inovativen projekt. Takrat lahko hitro vidimo, kje nam primanjkuje znanj in veščin. Ob tem začnemo vlagati v svoje kompetence, obenem pa se mrežiti z vsemi tistimi, ki jih bomo potencialno povabili v podjetniško zgodbo.

 

Mladi in vsi tisti, ki razmišljajo o samostojni podjetniški poti so lahko informacije o podjetništvu pridobili na SPOT stojnici na Paradi učenja, ki je potekala dne 9. septembra v Muzeju na prostem na Jesenicah. Tako so lahko pridobili informacije o podjetniških razpisih, brezplačnih svetovanjih, registraciji s.p. ali d.o.o., brezplačnih delavnicah, mreženjih, odpiranju poslovnih priložnosti, vstopu na tuje trge,... Poleg občanov nas je na stojnici obiskal jeseniški župan g. Blaž Raćić in evropska poslanka ga. Irena Joveva.

 

Vsi tisti, ki se niste utegnili udeležiti Parade učenja vabljeni na brezplačno svetovanje v našo SPOT pisarno na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske (RAGOR), Spodnji Plavž 24e, Jesenice ali na sedež SPOT-a, Zupančičeva 22, Kranj. Z vami bosta svetovalki ga. Hermina Biščević (T:04 581 34 13) in Eldina Čosatovič (T: 04 581 34 19).

 

Članek pripravila:

Hermina Biščević

SPOT svetovalka

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske


Projekt SPOT je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija


« nazaj na seznam
Spot točko je pozdravil tudi jeseniški župan g. Blaž RačičGlede na to, da se projekt SPOT sofinancira tudi  iz EU sredstev, smo se o podjetništvu pogovarjali z evropsko poslanko Ireno JovevoSpodbujanje podjetništva med mladimi